Egy nő számára gyermeke elvesztése tragédia

És ennek feldolgozása lehet a kulcsa, hogy
önmgadhoz és nőhöz méltó életetet tudj élni

Ezért bízhatsz bennem…

Nyolc óra gyötrelmes vajúdás után megszületett 3 kilógrammos, élettelen kisfiunk.

Nacsa Vica vagyok.

Köszönöm, hogy itt vagy oldalamon és örömmel tölt el, hogy benned is felmerült saját életed jobbá tételének igénye.

Mindenkinek megvan a maga története.

Engem mindig is érdekelt, hogy az emberek mit miért tesznek, éreznek. A felfedezés vágya hajtott belső motivációjuk és programjaik megértése iránt. Segíteni, megérteni önmagukat.

Emlékszem, amikor osztályunkba új iskolatárs érkezett, a többiek csak méregették, én beszédbe elegyedtem vele, hogy könnyebben menjen neki a beilleszkedés. Ez felnőtt koromra is megmaradt, ám rengeteg megválaszolatlan kérdésem volt, melyeket rendezni kellett.

Az önismeret nyújtott ebben segítséget, és szembenéztem önmagammal, a félelmeimmel és megláttam ki is vagyok valójában.

Az önismerettel, és módszereivel másokban még inkább meglátom az értéket, amit csak ki kell bontani. Magamat is folyamatosan fejlesztem, mert ez egy életforma, így tudod egyre jobban kibontakoztatni azt, aki valójában vagy és olyan kiteljesedett, ön azonos életet élni, amilyet szeretnél.

Két fiúnkkal élünk férjemmel. Ahogy az lenni szokott, nem volt mindig minden felhőtlen, voltak olyan kihívások, melyek rengeteg tapasztalathoz juttattak bennünket.

Első terhességem sikertelenül végződött, 38 hetes terhesen elvesztettem a babát. Az elvesztés fájdalmának feldolgozása hosszú ideig tartott, de mai tapasztalataimmal már tudom, hogy a teljes és gyorsabb feldolgozáshoz mi szükséges, mit kell megfejlődnünk nőiességünk megéléséhez. Ebben szeretnék partnered lenni.

Hogy milyen papírjaim vannak? Van egy pár papírom, de az a fontos, mit tudok neked nyújtani. Amit ehhez legfontosabbnak tartok az Önismereti Tréner képesítésem.

(Visited 346 times, 1 visits today)
Share This