Oldal kiválasztása

Hogyan változtatta meg életemet az önismeret

 

Az önmagadhoz való hozzáállást változtatja meg, ha felfedezed ki is vagy. És így mindennel, amivel csak kapcsolatban vagy.

 

Egész életeded áthatja, ha rájössz ki vagy

 

Élet előtte

 

Már 40 elmúltam, mikor a külsőségek szemüvegén nézve tulajdonképpen mindenem meg volt. Család, ház, autó, kényelmes állás. Mégsem voltam boldog.

 

 

Felmerült bennem a kérdés, hálátlan vagyok és nem értékelem, amim van? Vagy ez lenne a kiégés? Vagy mi ez? A mély belső öröm és rohanásmentes tiszta kapcsolódás hiányzott. Hiányzott magammal, másokkal, mindennel. Ezt akkor még nem tudtam megfogalmazni.

 

 

Válaszok keresése

 

De elkezdtem kutakodni, válaszokat keresni.

Rájöttem, homokba dugom a fejem, ha a külsőség számít a belső tiszta, mély megélés helyett. Ezt ugyan mások nem látják és arra lettünk szocializálva, hogy fontos ki mit gondol rólunk, mert csak így „érvényesülhetünk”. De ez a legnagyobb gátja annak, hogy megéljük, akik vagyunk.

És van-e bármi, ami megakadályozhat abban, hogy azzal foglalkozzunk, ami a legboldogabbá tesz? Hiszen azzal tudunk a legtöbbet adni magunknak és másoknak is, amit szívből teszünk.

 

 

Mi tesz boldoggá?

 

 

Ám ehhez tudnunk kell, mi tesz minket boldoggá.

Ez vezetett el ahhoz, hogy megismerjem ki is vagyok valójában!

És ekkor jött velem szembe egy hirdetés, írás, videó a valódi önismeretről.

Akkor még nem tudtam mit jelent, de belevágtam az egész életemet megváltoztató tréningbe.

https://fejlodj.otthonfa.hu/antares-online-onismereti-trening-otthonfa-onismeret/?fbclid=IwAR3aEHkyD391s52QjHV8CarLnmviTkMHNhoL5Gkq75Dk3RbFnBDaf6DltOQ?ref=36

Korábban jártam ilyen-olyan tanfolyamokon és az emberi psziché mindig is érdekelt.

 

Ez a tréning egészen más volt

 

De ez a tréning egészen más volt. Nem egy technikát és leckét tanított, amitől önmagában nem változik meg tartósan az életed.

Hanem minden a gyakorlatba ültetésről szólt. És a tapasztalatokon keresztül értettem meg sok mindent és így lett igazi a tudásom. Ez egy folyamat: sok felismeréssel, aha élménnyel, komfortzóna tágítással. 

 

Hatás

 

Az önismeret hatása, hogy tisztán kezded látni folyamataidat és megérted az összefüggéseket. Félelem helyett megismered a tiszta szeretetet és elengeded a ragaszkodást mindentől, mert megvan a belső békéd, a biztonságod. És már nem kell a külsőségektől várnod azt.

 

Eltelt pár év és mára önismereti tréner lettem, imádok táncolni és a legújabb, hogy beleszerettem a hangtál hangfürdőzésbe. Egyre jobban hallgatok belső hangom vezetésére. És sokkal mélyebb, tisztább szeretetteli a kapcsolódásom párommal, gyerekeimmel, és újra rátaláltam a természet szépségére. Már észreveszem mi az igazán fontos és elengedem azt, ami nem.

 

Ha a fent leírtak találkoznak a te gondolataiddal, kívánom kezdd el te is saját kutatásodat és ismerd meg önmagad!

 

Saját kutatásodhoz az általam elvégzett tréning online verzióját is szívből ajánlom:

Antares 1 Önismereti Tréning online

https://fejlodj.otthonfa.hu/antares-online-onismereti-trening-otthonfa-onismeret/?fbclid=IwAR3aEHkyD391s52QjHV8CarLnmviTkMHNhoL5Gkq75Dk3RbFnBDaf6DltOQ?ref=36

 

 

  • MEGOSZTOM

 

 

 

(Visited 92 times, 1 visits today)
Share This