Oldal kiválasztása

Miért jó, ha össze vagy kapcsolódva önmagaddal

 

  • MEGOSZTOM

 

Amikor össze vagy kapcsolódva MAG-oddal (azaz belső valóddal), tudod mi belső vágyad. Annak elérésében tántoríthatatlan vagy, mert eldöntötted, hogy megvalósítod.

Nem kételkedsz, nem félsz, tele vagy erővel, lelkesedéssel és vállalod a következményeket. Ilyenkor tűzön-vízen is keresztülmennél, hogy elérd célodat.

 

 Mivel nem hisztizel, ezért az utadba kerülő akadályokat, gátakat is könnyedén veszed akár egy gátfutó, mert nem a problémára fókuszálsz, hanem a cél elérésére és a megoldásra.

Közben észrevétlenül is fejleszted magad, mert vállaltad a felelősséget. Célod elérése így egy folytonos áramlásban, flow-ban valósul meg.

 

 

Aki tudatosan kapcsolódik önmagával annak sikeresebb és boldogabb az élete, mert azt csinálja, amit szeret és tudja, mit miért tesz

 

 

 Nem törtet, nincs rá szüksége, hiszen céljait mély elhatározásból képes megvalósítani.

Ellenben tudatosan beosztja idejét így azt is, kivel és mennyi időt tölt.

Ez annak szemében önzőnek tűnhet, aki szeretne tőle egy kis figyelemenergiát rabolni.

 

Mert a legtöbb ember nem így él, mástól kell az energia, mert önmagától el van választódva. Megfelelésben, előítéletesen, a többi emberre fókuszálva él, kicsit irigykedve, ítélkezve és őszintétlenül, alacsony önértékeléssel, és feláldozza magát valami olyanért, amit nem igazán szeret.

 

Pedig mindannyian egyediek vagyunk. Benned is vannak olyan értékek, amit csak te tudsz adni a világnak, ha kihozod magadból és megmutatod.

 

(Visited 191 times, 1 visits today)
Share This