Oldal kiválasztása

A nők a férfiaknál titokzatosabb, megfejthetetlenebb világot képviselnek, szépségük belülről fakad, és látszik, mennyire vannak jóban magukkal.

Egyetlen kérdéssel eldöntheted, hogy mennyire vagy jóban magaddal:

Elfogadod és szereted magad olyannak, amilyen vagy?

A Női Önbecsülés Alapjai
  • MEGOSZTOM

Vágysz külső megerősítésre?

Nagyon leegyszerűsítve, ha az első kérdésre nem a válaszod, a másodikra igen, akkor nagy valószínűséggel gondod van az önbecsüléssel.

Az önbecsülés abból az egyszerű tényből fakad, hogy értékes ember vagy!

Ha ezt sikerül elfogadni és megjegyezni, akkor egyszerű lesz minden. Sokkal kevésbé bántódsz meg a környezet reakciójától, magadat sem bántod, és kiegyensúlyozott vagy.

Csakhogy ezt gyakran elfelejtjük, sőt sokan el sem hisszük magukról mennyire nagyszerűek vagyunk. Az önbecsülésnek nincs köze ahhoz, hogy nézel ki, milyen a házad, az autód, milyen az iskolázottságod…

Nőként törekedned kell a magas önbecsülésre

Hiszen a magas önbecsülésű ember nem tud padlóra kerülni kudarc esetén sem, így könnyedén tud újrakezdeni.

  • MEGOSZTOM

Hogy mennyi féle szerepet játszunk mi nők életünk kalandfilmjében? (hogy filmes hasonlattal éljek, mert az életünk egy kalandfilm, amiben mi vagyunk a rendezők): barátok, szerető társak, anyák, feleségek, dolgozó nők vagyunk és a végcél általában mindenkinél egy, a boldogság.

A férfiaknak is hasonló életterületeik vannak, de a nemek közötti különbözőségek miatt, bizonyos pontokon eltér a nőkétől.

Nem cél, hogy a férfiakkal ne foglalkozzunk, sőt! A férfit a nő teszi férfivá, a nőt pedig a férfi nővé.

Ha azonban nem vagyunk stabilak, kiegyensúlyozottak, akkor az egyik életterületünkön ért kudarc kibillenthet bennünket a középpontunkból, ráadásul ez kihatással lesz az összes többi szerepünkre is.

A nők önértékelését jelentősen rombolhatja például, ha nem tudnak anyává válni, illetve vetélést vagy halvaszülést kell átélniük és ez az esemény nincs feldolgozva. Ez különösen negatívan hathat nőiességükre, párkapcsolatukra, későbbi babavárásukra és egészségi állapotukra.

  • MEGOSZTOM

(Visited 132 times, 1 visits today)
Share This